Hartelijk welkom op de website van Stichting Endelea.

Stichting Endelea heeft als doel het stimuleren van kleinschalige projecten op het gebied van volksgezondheid en onderwijs in Oost Afrika.

De projecten die door Stichting Endelea worden ondersteund, bevinden zich in het zuidwesten van Tanzania, het district Ludewa en in het noorden van Tanzania, de regio rond Moshi.

In principe proberen we de bevolking zelf in te schakelen. We hebben voor ogen dat mensen op den duur zelfredzaam worden en een goede bijdrage kunnen leveren aan hun eigen samenleving. Stichting Endelea geeft dan net dat ene zetje dat mede nodig is om dingen mogelijk te maken.

Lees meer over Stichting Endelea, over de projecten of geef u op voor de nieuwsbrieven zodat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden over de activiteiten van Stichting Endelea.